Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
Patroon

Kennislabs

Het Trion leerlandschap in ontwikkeling

Op dit moment bestaat het Trion leerlandschap uit:

Kennislabs Sprong Voorwaarts
Trion Opleidingsschool neemt deel aan het landelijke NRO/SIA- project Sprong Voorwaarts. Binnen de kennislabs wordt gewerkt met scrum elementen en een design based learning cyclus van acht bijeenkomsten. De thema’s zijn elk jaar anders, maar groeperen zich rond Onderwijs anders doen, onderwijs anders organiseren, onderwijs anders zijn, onderwijs anders sturen. (plaatje invoegen en logo)

• Kennislab lerende organisaties (‘20-’21)
  • Kennislab professionele identiteit (‘20-’21)
  • Kennislab Didactiek van authentiek leren (‘21-’22)
  • Kennislab De leerling centraal (‘21-’22)
  • Etc….

Schoolinterne PLG’s en kennislabs

Elke Trion opleidingsschool heeft uiteraard zijn eigen interne vormen van samen leren, vaak gekoppeld aan dominante schoolontwikkelthema’s, zoals formatief handelen, Brainport, CLIL, NT2, digitale didactiek, leercoaching, etc. Sommige scholen werken met workshops, trainingen studiemiddagen, kennislabs, videoclubs, intervisie, etc. Informeer bij je eigen schoolopleider, coach en/of directie naar de mogelijkheden intern.

Voor het schooljaar 2022-2023 verwachten we ons leerlandschap uit te kunnen breiden met een tweetal professionele werkplaatsen:

Trion werkplaats formatief handelen en Trion professionele werkplaats Challenge Based Learning